eBay Dropshipping Tedarikçi Bulma

eBay ‘da Dropshipping yaparken birçok insanın kafasında “Hangi Tedarikçiyi Kullancağım” Sorusu vardır. Tedarikçi dediğimizde çoğu insanın aklına Amazon, Wallmart, Homedepot gibi tedarikçiler gelmekte. Çünkü günümüzde en popüler tedarikçiler bunlar.
Herkesin kullandığı tedarikçileri kullanmam ben! diyenler de var Farklı tedarikçi arayışlarına girenler de. Peki hangisi mantıklı?
Tabikide iki seçenekte çok mantıklı. Benim tavsiyem iki seçeneği de  yapmanız. Çünkü bu işe yeni başladığınızda Fazla tecrübeniz olmadığından dolayı neredeyse kimsenin kullanmadığı private tedarikçiler bulmanız zor. Bunları bulmanız için fazlaca mesai harcamanız gerek ve gerçekten tecrübe gerek. Bundan dolayı bu işe başlarken Herkesin kullandığı, güvenilir, kaliteli bir tedarikçiyle bu işe başlarsanız hem zorlanmazsınız hemde bu işteki oryantasyon sürecini tamamlamış olursunuz.

Zamanla ürün araştırması yaparken karşınıza farklı farklı tedarikçiler çıkacak. Bu tedarikçileri araştırarak, güvenilirliğin kontrol ederek kullanabilirsiniz. Bulduğunuz bir tedarikçi başka bir tedarikçinin kapısını açacak ve zamanla kimsenin kolayca bulamayacağı tedarikçiler bulacaksınız. Bu tedarikçideki ürünler çok az listelendiğinden veya hiç listelenmediğinden Neredeyse tüm satışı siz alırsınız, belki de sipariş yetiştiremeyecek bir duruma gelirsiniz.

Sadece 1 ürün bile sizin ebay hayatınızı tamamen değiştirebilir. Tabikide bunları bulmak kolay olmayacak. Bulmanız için çok fazla ürün araştırması, tedarikçi araştırmasına ve Analiz yeteneğine ihtiyacınız var. Daha fazla bilgi almak isterseniz Bu konu hakkında Youtube Videomuz mevcut. Hemen aşağıdan İzleyebilirsin!

Bu içeriği paylaşın: